Goede Doelen

Eén van de goede doelen die we als organisatoren een warm hart toedragen is de Nierstichting. Met de hulp van onze inzet is de Nierstichting weer een stap(je) dichter bij de doelen die ze voor zichzelf hebben gezet. De belangrijkste punten zijn:

– Nierschade voorkomen
– Nierziekten genezen
– Nierfalen behandelen
– Onderzoek en patiëntenhulp

Een specifiek punt is het ontwikkelen van de draagbare kunstnier. Dankzij de draagbare kunstnier zijn nierpatiënten straks niet meer gebonden aan een ziekenhuis. Dat levert meer vrijheid op. En geeft nierpatiënten een betere kwaliteit van leven.

Op de website kun je meer lezen over de Nierstichting en hoe ze deze doelen willen halen.

Hockey Club Nieuwkoop (HCN)

Het lokale doel dat we ondersteunen is de Hockey Club Nieuwkoop. Het kleine oefenveld voor de jeugd is aan vervanging toe. Het veld krijgt een nieuwe kunstgrasmat. Voor het geld dat nodig is voor de verdere inrichting, zoals een dugout, helpen de jeugd en andere leden van HCN mee de Santa Run tot een succes te maken.

website Hockey Club Nieuwkoop