Inschrijven

De kosten bij voorinschrijving (tot uiterlijk 14 december) zijn € 10,- voor de Grote Kerstmannen & -vrouwen (tieners en volwassenen) en € 7,50 voor kleine Kerstmannen & -vrouwen (7 t/m 10 jaar). Voor dit bedrag krijg je een prachtig rood pak of jurkje, medaille, onvergetelijke middag én steun je goede doelen.

Na 14 december zijn de kosten voor volwassenen € 12,50 en € 10,- voor kinderen. Je kunt je ook inschrijven door je pak meteen te kopen bij een van de verkooppunten, bijvoorbeeld bij de Jumbo Bas Bobeldijk aan het Kennedyplein.

Nadat je je hebt ingeschreven, is je pak gereserveerd bij het distributiepunt.
Je kunt je pak(ken) ophalen op vrijdag 20 december en zaterdag 21 december van 10:00 tot 13:00 uur bij de Rotary Camperbus op het Reghthuysplein.
Online inschrijven is mogelijk tot en met 19 december 2019. Na je online inschrijving print je je ticket, waarmee je je pak kunt ophalen.
Een extra gift voor het goede doel is overigens van harte welkom.

PS: Door je deelname aan de Rotary Santa Run geef je toestemming voor publicatie van eventuele beelden van jou of je kinderen via media en via onze eigen (social media) kanalen.
We plaatsen natuurlijk alleen maar leuke foto’s.

NieuwkoopPrijsAantal
Volwassene€ 10.00